Ota yhteyttä
Asianajotoimisto Hedman Partners tekee tekijänoikeuksien valvontaa asiakkaidensa toimeksiannosta osana asianajotoimintaansa. Tekijänoikeuksien loukkausten ehkäiseminen ja havaittujen loukkauksien selvittäminen on tärkeää sekä tekijänoikeuksien haltijoille että laajemmin yhteiskunnalle. Toimistomme on ajanut oikeudenhaltijoiden asiaa myös korkeimmassa oikeudessa oikeudenhaltijoille edulliseen ennakkopäätökseen KKO 2022:47 johtaneessa asiassa.

Tekijänoikeuksien valvonta on osa toimintaamme

Tekijänoikeuksien valvonta on yksi asianajotoimistomme keskeisistä palveluista. Olemme saaneet toimeksiannon useilta tekijänoikeuksien haltijoilta, jotka haluavat puuttua oikeuksiensa loukkauksiin. Tämä työ sisältää oikeudenloukkauksien tunnistamisen, asian selvittämisen ja kirjeiden lähettämisen niille henkilöille, joiden nimissä internetliittymä on ollut loukkaushetkellä.

Toimistomme palvelee kotimaisia ja ulkomaisia media-alan yrityksiä ja henkilöitä myös muissa oikeudellisissa asioissa, vaikka tekijänoikeuden valvonta onkin näistä toimeksiannoista näkyvin.

Saitko kirjeen?

Jos olet vastaanottanut toimistomme nimissä kirjeen, jossa viitataan tekijänoikeuksien loukkaukseen, se on todennäköisesti aito ja peräisin meiltä. Olemme lähettäneet kirjeen, koska olemme saaneet tiedon, että internet-liittymästäsi on jaettu tekijänoikeudellisesti suojattua elokuvaa tai TV-sarjaa.
Ymmärrämme, että tämä voi herättää kirjeen saajissa monia kysymyksiä, ja siksi olemme laatineet verkkosivuston www.saitkokirjeen.fi. Sivustolta löydät laajan valikoiman tietoa tekijänoikeuksista, tekijänoikeuskirjeistä ja siitä, miten voit toimia kirjeen saatuasi.

Ota yhteyttä

Jos olet saanut tekijänoikeuskirjeen tai sinulla on siihen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä. Paras tapa tehdä tämä on lähettää sähköpostia osoitteeseen copyright@hedmanpartners.fi tai soittaa meille numeroon 09 4242 8799. Ethän ole yhteydessä toimistomme keskusnumeroon, sillä siihen vastaavalla henkilökunnalla ei ole pääsyä tekijänoikeuskirjeiden tietoihin eikä voi auttaa asian selvittämisessä.

Tekijänoikeuksien valvonta on osa oikeudenhoitoa

Hedman Partnersin ydinarvoihin kuuluu asiakkaan edun ajaminen parhaalla mahdollisella tavalla. Tekijänoikeuden valvonnassa puutumme asiakkaallemme vahinkoa aiheuttavaan laittomaan toimintaan käyttäen lain tarjoamia keinoja. Hedman Partners on ollut yksi tekijänoikeuden valvonnan pioneeri Suomessa, toiminut tekijänoikeuden valvonnan alalla jo 10 vuotta ja ollut ajamassa alan merkittävimpiä oikeustapauksia tänä aikana. Ajamme tinkimättömästi päämiehemme etua, mutta samalla kohtelemme kirjeen saajia reilusti ja pyrimme huomioimaan heidän elämäntilanteensa yleensä yllättäen tulleeseen vaatimukseen. Yhdessä edistämme näin oikeudenmukaista ja reilua internetiä.

Ajankohtaista nyt

envelopephone-handsetcrosschevron-downarrow-leftarrow-right