Ota yhteyttä

Esa Halmari

Toimitusjohtaja/Partneri/Asianajaja
+358 50 547 1470
esa.halmari(at)hedmanpartners.fi

Yrittäjä ja liikejuridiikka

Yritysjärjestelyt ovat parhaimmillaan tärkeä osa liiketoimintasi kasvustrategiaa ja luonnollinen osa yrityksesi elinkaarta. Oletko ostamassa, myymässä, laajentamassa tai listautumassa?

Hedman Partnersilla autamme suunnittelemaan, toteuttaman ja saavuttamaan haluamisia tuloksia erilaisten yritysjärjestelyiden muodossa. Varmistamme, että vältät turhat riskit ja että saat vietyä projektisi maaliin.

Saat meistä selkokielisen ja mutkattoman juridisen kumppanin, joka ymmärtää myös liiketoiminnan tarpeet.

Lue lisää:

Yritysjärjestelyt
Sopimus
Työoikeus
Riskienhallinta

”Olemme auttaneet yritysasiakkaitamme menestymään jo yli 46 vuoden ajan. Liikejuridiikkaan keskittyneinä lakimiehinä ja asianajajina tärkein tavoitteemme on auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi sekä hallitsemaan niihin liittyviä riskejä.”

Yritysjärjestelyt

Mikäli pohdit sukupolven vaihdosta, yrityksen tai liiketoiminnan myymistä kokonaan tai osittain tai toiminnan laajentamista yritysoston kautta, ota yhteyttä. Olemme tukeneet lukuisia asiakkaitamme yritysjärjestelyissä aina ensiajatuksen kirkastamisesta hankkeen loppuun. Tarjoamme selvät etenemisvaihtoehdot ja neuvomme lakiin ja käytännönjärjestelyihin liittyvissä asioissa oman etusi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Autamme yrityksen arvon määrittämiseen positiivisesti vaikuttavien asioiden identifioimisessa, due diligence -prosessissa sekä tarvittavien sopimusten neuvottelemisessa ja laatimisessa. Meillä on kokemusta lukuisista perheyrityksistä sekä suurista kansainvälisistä yritysjärjestelyistä, joissa kauppahinnat ovat vaihdelleet aina muutamasta miljoonasta satoihin miljooniin euroihin.

 • yritysjärjestelyn rakenteen suunnittelu
 • tarvittavien sopimusten laatiminen – esimerkiksi liiketoiminta- tai osakekauppasopimus, osakassopimus
 • neuvonta yritystoiminnan uudelleenjärjestelyissä ja liikkeen luovutuksissa
 • yhtiöoikeudellisten päätösten laatiminen

Rahoitus

Mikäli tarvitset apua kasvuyhtiön rahoitukseen, yrityskaupparahoituksen hankkimiseen ja neuvotteluihin, rahoituksen uudelleenjärjestelyyn ja siihen liittyviin vakuusjärjestelyihin, autamme etenemään tavoitteessasi.

Etenkin kun yrityksen rahoitus kootaan eri lähteistä, on tehokkainta kääntyä alan ammattilaisen puoleen. Osaamme huomioida kokonaisuuden tavoitteesi kannalta parhaalla tavalla sekä johtaa yrityksen rahoitusjärjestelyt lain näkökulmasta tehokkaasti eteenpäin.

Yhtiöoikeudelliset asiakirjat

Huolehdimme puolestasi tarvittavista yhtiöoikeudellisista toimenpiteistä ja asiakirjoista esimerkiksi yrityksen perustamiseen, yhtiön omistajien välisiin suhteisiin tai yhtiön omistuspohjan muutoksiin liittyen.

Voimme avustaa myös hallintoon liittyvissä asioissa, kuten pöytäkirjojen laatimisessa hallituksenne tai yhtiönne kokouksista.

Sopimukset

Autamme ennakoimaan riskit sekä tekemään selkeitä ja tiiviitä sopimuksia, joita sinun on helppo tulkita.

 • edustus- ja jakelusopimukset
  • urakkasopimusten laadinta
 • kauppasopimukset, osto-, myynti- ja valmistussopimukset
 • yhteistyösopimukset
 • immateriaalioikeuksiin liittyvät sopimukset
 • rahoitus- ja vakuussopimukset


Työoikeus

Autamme työlainsäädännön tulkitsemisessa ja käytännön noudattamisessa, jotta voit tehdä laadukkaita sopimuksia tai toteuttaa erimerkiksi sujuvat YT-neuvottelut luottavaisin mielin.

Työlainsäädäntö voi olla hyvin tulkinnanvaraista, minkä vuoksi monet kokeneetkin työnantajat, yrittäjät ja avainhenkilöt kääntyvät palvelumme pariin. Tarvittaessa toimimme luotettavana ulkopuolisena kumppanina kiperienkin ongelmatilanteiden selvittämisessä.

 • työ- ja johtajasopimukset
 • kilpailukielto- ja salassapitosopimukset
 • työsuhteen päättämissopimukset
 • avustaminen ja edustaminen YT-neuvotteluissa
 • työsuhderiitojen ratkaisu


Riskienhallinta

Kirjalliset sopimukset auttavat sinua välttämään liiketoiminnallisia riskejä. Vahvuutemme ovat selkeät ja tiiviit sopimukset, joilla ajat omaa etuasi pitkässä juoksussa. Erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten omistajat ovat kokeneet käytännön apumme merkittäväksi hyödyksi yrittäjäuransa tukena.

Kysy lisää

Ota yhteyttä, kun haluat tukea tietoisten liiketoimintapäätösten tekemiseen. Ensimmäinen keskustelu ei sido sinua ostamaan palveluitamme, mutta tarjoaa alustavaa näkemystä etenemisvaihtoehdoista ja suosituksistamme.

Esa Halmari on erikoistunut yhtiöoikeuteen, rahoitustapahtumiin ja yleisiin kaupallisiin toimeksiantoihin. Hän työskentelee useiden suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa monilla liiketoiminta-aloilla, mukaan lukien rahoitus, vakuutus, ilmailu ja tekniikka. Esalla on erityisesti kokemusta fuusioista ja yritysostoista, yhteisyrityksistä sekä monimutkaisista rahoitusjärjestelyistä ja kansainvälisistä sopimuksista.

Esa Halmari

Toimitusjohtaja/Partneri/Asianajaja
+358 50 547 1470
esa.halmari(at)hedmanpartners.fi
envelopephone-handsetcrosschevron-down