Ota yhteyttäTietosuoja

Haluatko varmistaa liiketoimintasi lainmukaisuuden tietosuojan (GDPR:n) näkökulmasta?

Hedman Partnersilla autamme sinua varmistamaan oman mielenrauhasi yrityksesi prosesseissa tietosuojan osalta. Tarjoamme auditoinnit tilanteen kirkastamiseksi, tarvittavat koulutukset avainhenkilöille ja henkilökunnalle sekä olemme arjen kumppanisi tietosuojan mukaisten käytänteiden määrittämisessä.

”Madallamme kynnystä lakipalveluiden hyödyntämiseen liiketoiminnan strategisena tukena. Voit olla meihin yhteydessä pienissä ja suurissa asioissa – mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, kun lakisioista on kysymys. Autamme ratkomaan ongelmatilanteita sekä luomaan voittavia toimintasuunnitelma ja käytänteitä omassa arjessasi.”

Varmistamme vahvan tietosuojan yritystoiminnassasi

Tietosuojan kanssa kannattaa olla huolellinen, sillä valistuneet asiakkaasi ja asiakkaasi asiakkaat edellyttävät palveluntarjoajaltaan ensiluokkaista tietosuojaa. Meiltä saat kaikki tietosuojaan liittyvät palvelut.

Sinun ei tarvitse tietää aiheista etukäteen mitään, tai sinulla voi olla jo valmis suunnitelma ja käytänteet. Autamme selkeyttämään tietosuojavelvoitteet ja tekemään tarvittavat toimenpiteet tietosuojan asianmukaisuuden varmistamiseksi niin, että se toimii kilpailuvalttinasi myös asiakkaidesi ja kumppaniesi suuntaan.

Liittyypä liiketoimintasi sitten informaatioteknologiaan, verkkosivuilla käytettäviin evästeisiin, markkinointiin tai esimerkiksi luottotietoihin, koulutamme tarvittaessa koko henkilökuntasi viimeisimpään tietoon ja käytänteisiin. Riitatilanteissa olemme apunasi sekä prosessaamme tarvittaessa tietosuojavaltuutetun kanssa tietosuojasi tasosta.

  • Henkilötietojen käsittelyn edellyttämät sopimukset
  • Selkeiden tietosuojaselosteiden laadinta
  • Sähköisen viestinnän tietosuojakysymykset
  • Tietosuojatilanteen kartoitus
  • Ulkoistussopimusten laadinta
  • Henkilöstön tietosuojakoulutukset
  • Viranomaisratkaisuista valittaminen

Kysy lisää

Kysy meiltä alustava näkemys tietosuojapalveluista. Ensimmäinen keskustelu ei sido sinua ostamaan palveluitamme, mutta tarjoaa näkemystä etenemisvaihtoehdoista ja suosituksistamme.

Soita tai jätä meille viesti, niin palaamme asiaan.envelopephone-handsetcrosschevron-down