Ota yhteyttä

Palvelemme sinua kaikissa liiketoimintaasi liittyvissä lakikysymyksissä.

Autamme sekä yksittäisissä tarpeissa sekätoimimme halutessasi pitkäaikaisena arjen kumppaninasi. Meiltä löytyy vuosikymmenten kokemus erikokoisten yritysten auttamisesta aina pk-yritysten sukupolvenvaihdoksista lainmukaisten markkinointi- ja myyntiprosessien kehittämiseen kansainvälisissä pörssiyhtiöissä.

Erikoisosaamistamme on muun muassa kansainvälinen liiketoiminta, rahoitus- ja vakuutusala sekä mediaan ja brändiin liittyvien tekijänoikeuksien ja immateriaalioikeuksien valvonta. Esimerkiksi elokuva-, teknologia-, musiikki- ja peliteollisuuteen liittyvä osaamisemme on lakipalveluiden kärkeä.

Tutustu alta lisää palveluihimme.

Yrittäjät & Liikejuridiikka

Yritysjärjestelyt ovat parhaimmillaan tärkeä osa liiketoimintasi kasvustrategiaa ja luonnollinen osa yrityksesi elinkaarta.
Lue lisää

Kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen lähtee aina kohdemaan lainsäädännön ja liiketoimintaympäristön tuntemisesta.
Lue lisää

Media & Brändi

Liiketoimintasi suurin arvo voi piillä aineettomassa omaisuudessa, kuten tunnistettavassa brändissä tai luomassasi sisällössä.
Lue lisää

Vakuutus & Rahoitus

Rahoitus- ja vakuutusalalla lain tuntemuksesta ja hyödyntämisestä on sinulle selvää kilpailullista etua, kun myyt ja markkinoit omia tuotteitasi ja palveluitasi.
Lue lisää

Riidanratkaisu

Joskus yritystoiminnassa vaaditaan riidanratkaisua pattitilanteen selvittämiseksi. Riitatilanteessa sinun kannattaa kääntyä osaavan asiantuntijan puoleen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.
Lue lisää

Tietosuoja

Hedman Partnersilla autamme sinua varmistamaan oman mielenrauhasi yrityksesi prosesseissa tietosuojan
osalta.
Lue lisää

Ota yhteyttä

Kerro meille lyhyesti tilanteesi ja tarpeesi. Voit jättää meille kysymyksen, vaikka et olisi täysin varma, vaatiiko tilanteesi lakiin liittyviä toimenpiteitä. Ensimmäinen kontaktointi on maksuton.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
envelopephone-handsetcrosschevron-down