Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Hedman Partners Oy

Juridiikka ei yleensä ole yrittäjälle tai yritysjohtajalle maailman keskipiste. Onnistumiseen tarvitaan kuitenkin myös laajempaa liiketoiminnan ymmärrystä – ja sitä meiltä löytyy. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut vuonna 1975 perustettu asianajotoimisto ja ydinosaamistamme on auttaa yrityksiä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa käytännönläheisen juridisen palvelun avulla.

2020-luvulla liike-elämä on vahvasti verkostoitunutta, ja lähes jokaisen yrityksen toiminnassa on jonkinlainen kansainvälinen ulottuvuus. Tällaisessa toimintaympäristössä me olemme kotonamme. Toimistomme palvelevat sinua Helsingistä ja Tallinnasta käsin. Lisäksi tukenasi on laaja joukko asianajotoimistokumppaneitamme sekä yritystoiminnan asiantuntijoita ympäri maailmaa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kun haluat kuulla lisää yritystoimintaasi ja liiketoimintatavoitteitasi tukevista lakipalveluistamme Suomessa ja kansainvälisesti.

Tutustu tiimiimme

Yritys lukuina

46 vuotta

Olemme tarjonneet yrityslähtöisiä lakipalveluita vuodesta 1975 lähtien.

23 asiantuntijaa

Asianajajamme ja lakimiehemme ovat erikoistuneet liikejuridiikkaan.

Vahvuutena kansainvälisyys

Palvelemme sinua kaikkialla maailmassa Helsingin ja Tallinnan toimipisteiltämme käsin kansainvälisiä suhteitamme hyödyntäen.
Ota yhteyttä

”Olemme auttaneet yritysasiakkaitamme menestymään jo yli 46 vuoden ajan. Liikejuridiikkaan keskittyneinä lakimiehinä ja asianajajina tärkein tavoitteemme on auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi sekä hallitsemaan niihin liittyviä riskejä.”

Ota yhteyttä

Kerro meille lyhyesti tilanteesi ja tarpeesi. Voit jättää meille kysymyksen, vaikka et olisi täysin varma, vaatiiko tilanteesi lakiin liittyviä toimenpiteitä. Ensimmäinen kontaktointi on maksuton.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
envelopephone-handsetcrosschevron-down