Ota yhteyttä

Kansainvälistyminen

Kansainvälistyminen lähtee aina kohdemaan lainsäädännön ja liiketoimintaympäristön tuntemisesta.

Oletko laajentamassa yritystoimintaasi uuteen kohdemaahan tai markkinaan? Harkitsetko kasvua valtion rajat ylittävän yritysoston kautta? Kansainvälistymiseen erikoistuneena kumppanina autamme sinua liiketoimintasi laajentamisessa.

Kirkasta kasvustrategiasi parhaat ja realistisimmat mahdollisuudet ammattilaistemme kanssa. Hedman Partnersilla olemme tukeneet lukemattomia kansainvälistymispolkuja ja osaamme kertoa, mitä sinun tulee huomioida kohdemaan lain näkökulmasta.

Lue lisää:

Liiketoiminta Virossa
Liiketoiminnan aloittaminen Suomessa
Liiketoiminnan laajentaminen ulkomaille

”Liiketoiminta on vahvasti verkostoitunutta ja suurin osa yrityksistä toimii globaaleilla markkinoilla tai globaaleja kilpailijoita vastaan. Me tunnemme kansainväliset liiketoimintaympäristöt ja avaamme käyttöösi maailmanlaajuiset verkostomme, jotta voit menestyä kaikissa kohdemaissasi ja saat parasta lakipalvelua avuksesi.”

Aloita kansainvälistyminen Hedman Partnersin tuella

Businesslähtöinen ajattelutapamme ja toimintamallimme on siivittänyt lukemattomia asiakkaitamme kansainväliseen kasvuun. Meillä on kokemusta sekä pk-yritysten että isompien yritysten avustamisesta Viron, Baltian ja Pohjoismaiden lisäksi kaikkialla Euroopassa ja ympäri maailmaa. Kun mietit yritystoimintasi kasvattamista yli valtiorajojen, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Kansainvälistyminen: Viro, Baltia ja Pohjoismaat

Mikäli liiketoimintasi sijaitsee Suomessa, lähialueet tarjoavat usein luonnollisen kasvun mahdollisuuden. Viro ja Baltia tarjoavat kannustavan liiketoimintaympäristön, yrityksille suotuisan verotuksen ja digitaalisen yhteiskunnan palvelun helppouden.

Viron ja Baltian maiden tuntemus on erityinen vahvuutemme, josta meillä on yli 25 vuoden kokemus. Toimimme niissä maissa Helsingin toimiston Baltian deskin ja Tallinnassa sijaitsevan oman toimistomme kautta. Autamme suomalaisyrityksiä laajentamaan myös muihin Pohjoismaihin yhteistyöverkostamme kautta.

Erityisesti kasvavat pk-yritykset kokevat kumppanuuden kanssamme hyödylliseksi ja rahanarvoiseksi, kun kansainvälistyminen tai yrityskaupat ovat tavoitteena. Avustamme sinua yrityskaupoissa, toiminnan aloittamisessa, sopimusoikeudessa, riidanratkaisuissa sekä kaikessa muussa liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa. Kysy lisää kansainvälistymisestä ja siitä, miten voimme auttaa yritystäsi eteenpäin.Kansainvälisten yritysten neuvonta Suomessa

Olemme vuosien varrella avustaneet lukuisia kansainvälisiä yrityksiä liiketoiminnan aloittamisessa ja investoinneissa Suomeen sekä Suomen tytäryhtiöiden lainopillisissa kysymyksissä. Toimimme suomen, ruotsin, englannin, espanjan, viron ja venäjän kielellä.Liiketoiminnan laajentaminen ulkomaille: Eurooppa ja muu maailma

Oletko laajentamassa liiketoimintaasi Euroopassa? Tai onko seuraava askeleesi ottaa haltuun Pohjois- tai Etelä-Amerikan, Afrikan tai Aasian markkinoita? Tarjoamme laajan kokemuksemme, kieliosaamisemme ja verkostomme käyttöösi.

Kansainvälisille vesille lähteminen alkaa aina mahdollisuuksien tunnistamisesta. Missä asiakaskuntasi on ja missä potentiaalisimmat markkinat ovat? Lakiosaamisen lisäksi tarjoamme näkemyksemme jo strategiasi alkuvaiheessa.

Mikäli haluat ostaa tai myydä liiketoimintaa, tehdä kannattavia sopimuksia tai joudut ratkomaan riitoja kansainvälisten toimijoiden kanssa, autamme sinua eteenpäin.

Hedman Partners on kansainvälisten allianssien, kuten Global Business Lawyers ("GBL") Alliance ja Iurisgalin jäsen, mikä mahdollistaa sinulle nopean, luotettavan ja kustannustehokkaan palvelun ympäri maailman kaikissa liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa. Kerro lyhyesti tavoitteesi, niin palaamme pian asiaan.

 


Kansainvälistyminen – kysy meiltä alustava näkemys ilman sitoumuksia

Mikäli haluat saada lisävarmuutta rajat ylittävän liikejuridiikkaan liittyvissä asioissa, ota meihin yhteyttä.

Osakkaamme Kalle Pedakilla on pitkäaikainen kokemus rajat ylittävästä liikejuridiikasta Virosta ja muualta maailmalta. Hän on toiminut myös vuosia kansainvälisten yhdistysten ja allianssien kuten GBL Global Business Lawyers ja Suomalais-Eestiläisen kauppayhdistyksen hallituksen jäsenenä.Kysy lisää

Kysy meiltä alustava näkemys kansainvälistymisestä. Ensimmäinen keskustelu ei sido sinua ostamaan palveluitamme, mutta tarjoaa näkemystä etenemisvaihtoehdoista ja suosituksistamme.

Soita tai jätä meille viesti, niin palaamme asiaan.

envelopephone-handsetcrosschevron-down