Ota yhteyttä

Vakuutus & Rahoitus

Rahoitus- ja vakuutusalalla lain tuntemuksesta ja hyödyntämisestä on sinulle selvää kilpailullista etua, kun myyt ja markkinoit omia tuotteitasi ja palveluitasi.

Haluatko tunnistaa parhaat liiketoiminalliset mahdollisuudet lain näkökulmasta ja välttää tyypilliset riskit? Hedman Partnersilla olemme arjen kumppanisi vakuutus- ja rahoitusalan liiketoiminnassa.

”Madallamme kynnystä lakipalveluiden hyödyntämiseen liiketoiminnan strategisena tukena. Voit olla meihin yhteydessä pienissä ja suurissa asioissa – mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, kun lakisioista on kysymys. Autamme ratkomaan ongelmatilanteita sekä luomaan voittavia toimintasuunnitelma ja käytänteitä omassa arjessasi.”

Rahoitus- tai vakuutusalan ammattilaisena

saat meiltä konkreettiset neuvot arkeen, apua riitatilanteisiin sekä esimerkiksi toimeksiantosopimuksiin. Tarjoamme meklareille, välittäjille ja muille alan ammattilaisille businesslähtöistä näkemystä sekä joustavaa palvelua, oli kyse sitten aikatauluista tai laskutustavoista. Autamme tekemään parempia dokumentteja, sopimuspohjia sekä luomaan toimintamalleja, joilla varmistat tuloksen tekemisen omassa arjessasi.

Markkinoijana tai yrittäjänä

saat meiltä apua käytänteiden lainmukaisuuden varmistamiseen sekä parhaat vinkit tuotteidesi markkinointiin- ja myyntiin. Lait ja säädökset saattavat vaihdella esimerkiksi maakohtaisesti, ja siksi hyvällä ennakoinnilla vältät kalliimmat riskit myöhemmin. Mikäli olet viemässä uutta tuotetta kohdemarkkinaan, lanseeraamassa innovaatiota tai päivittämässä materiaaleja, autamme varmistamaan toiminnan säännöstenmukaisuuden ja saamaan mielenrauhan.

Saat meiltä ajantasaisimman tiedon toimialaasi ja liiketoimintaasi liittyvistä laeista ja sääntelystä sekä ennen kaikkea yrityslähtöistä näkemystä niiden hyödyntämiseen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Palveluihimme kuuluvat:

 • Oikeudelliset asiantuntijalausunnot ja päivittäinen neuvonta
 • Vakuutussopimuksia ja -korvauksia koskevat kysymykset ja riidat

Vakuutusehdot

Tunnemme vakuutussopimuksiin liittyvän lainsäädännön ja sen tulkinnan sekä niiden vaatimukset vakuutusehtojen sisällölle. Autamme sinua laatimaan vahvat, selkeät ja lainmukaiset dokumentit, jotka palvelevat sekä sinua että asiakkaitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Varmistamme vakuutusehdot ja tarvittavat asiakaskirjat niin, että toimintasi on mahdollisimman turvattu ja että olet suojautunut oikeudellisten riskien varalta.

 • Toimilupiin ja markkinoille tuloon liittyvä neuvonta
 • Palveluehtojen suunnittelu ja laatiminen


Vakuutusten välittäminen

Mikäli liiketoimintasi perustuu vakuutusten välittämiseen, autamme sinua menestymään. Tehtävämme ei ole edustaa sinua vain ongelmatilanteissa tai toistaa, mitä laki sanoo. Pyrimme auttamaan sinua riskien ennaltaehkäisyssä ja nostamme proaktiivisesti esiin parempia käytänteitä, joita voit hyödyntää liiketoimintatavoitteidesi saavuttamiseksi.

 • Finanssipalveluiden ja -tuotteiden markkinointi
 • Rahoituspalveluihin ja -tuotteisiin liittyvät kysymykset


Compliance

Rahoitus- ja vakuutusala sekä näiden markkinoiminen etenkin kuluttajille ovat vahvasti säänneltyjä toimialoja. Et halua tehdä turhaa työtä markkinoinnin valmistelussa tai kohdata riitatilanteita vain siksi, ettet osannut huomioida alan sääntelyä.

Autamme varmistamaan toimintasi lainmukaisuuden. Saat apua aina yksittäisten markkinointilauseiden tarkastamisesta lain vaatimien virallisten dokumenttien laatimiseen tai vaikka myyntipuheluiden suunnitteluun.

 • Compliance-toiminta eli tuotteiden ja palveluiden lainmukaisuuden varmistaminen
 • paikallinen ja kansainvälinen neuvonta


Joukkorahoitus

Meillä on laaja kokemus myös joukkorahoituksesta sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

 • joukkorahoitustoiminnan aloittaminen ja markkinoille pääsy
 • Avustaminen rahoitussopimusten laadinnassa
 • rahoitukseen liittyvien vakuus ja muiden asiakirjojen laadinta.


Arjen apunasi paikallisesti ja kansainvälisesti – Ota yhteyttä

Lakikumppaninasi tärkein tehtävämme on auttaa sinua tekemään liiketoiminnallasi voittoa. Vastaamme nopeasti ja annamme konkreettiset vaihtoehdot liiketoimintapäätöstesi tueksi.

Voit käydä kartoituskeskustelun kanssamme maksutta. Joskus jos sillä saamme poistettua turhaksi kasvaneen huolen tai kirkastettua oikean suunnan. Mikäli päädyt asiakkaaksemme, ovat lakipalveluidemme kustannukset usein huomattavasti pienemmät kuin ne, joita varomattomalla toiminnalla voi aiheutua.

Lakimiehemme Jaakko Lehessaari on työskennellyt aiemmin muun muassa vakuutusyhtiössä, ja hän tuntee hyvin kaikkein tarkimminkin säännellyt alat.

Kysy rohkeasti lisää tai kerro omista tavoitteistasi, niin palaamme pian asiaan.

envelopephone-handsetcrosschevron-down