Ota yhteyttä

Riidanratkaisu

Joskus yritystoiminnassa vaaditaan riidanratkaisua pattitilanteen selvittämiseksi. Riitatilanteessa sinun kannattaa kääntyä osaavan asiantuntijan puoleen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Oletko saanut haasteen, joutunut liiketoiminnassasi riitatilanteeseen tai koetko, että toinen osapuoli rikkoo sopimusta? Me Hedman Partnersilla autamme kirkastamaan sopivimman etenemistavan. Tehtävämme on etujesi ajaminen sekä liiketoimintaasi kohdistuvien riskien minimoiminen mahdollisessa riitatilanteessa.

Tyypillisiä riitatilanteita, joissa autamme:

  • neuvottelu tuomioistuimen ulkopuolella
  • välimiesmenettely
  • oikeudenkäynti
  • valitus viranomaisen päätöksestä
  • sovittelu

Mikäli tarvitset pikaista apua riidan ratkaisuun, ota meihin yhteyttä. Ensimmäinen keskustelu kanssamme ei sido sinua mihinkään tai maksa sinulle mitään, mutta saat heti näkemyksen riitatilanteessa etenemiseen.

”Madallamme kynnystä lakipalveluiden hyödyntämiseen liiketoiminnan strategisena tukena. Voit olla meihin yhteydessä pienissä ja suurissa asioissa – mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, kun lakisioista on kysymys. Autamme ratkomaan ongelmatilanteita sekä luomaan voittavia toimintasuunnitelma ja käytänteitä omassa arjessasi.”

Apua haasteeseen vastaamisessa

Mikäli sait haasteen, sinun on vastattava määräaikaan mennessä. Tärkeää on toimia ripeästi ja olla yhteydessä pätevään asiantuntijaan. Hedman Partnersilla autamme kaiken kokoisia yrityksiä riidan arvioimisessa, haasteeseen vastaamisessa sekä riidanratkaisun jatkovaiheissa.Apua sopimusrikkomuksiin

Joskus sopimuksen toinen osapuoli saattaa kokea, että toinen ei noudata ehtoja, sen suorituksessa on puutteita tai jokin sopimusetu on jäänyt saavuttamatta. Tällöin osapuolella voi olla edellytykset rahallisen korvauksen saamiseen. Mikäli koet, että kumppani ei ole pitänyt kiinni sovitusta tai toinen osapuoli syyttää yritystäsi sopimusrikkomuksesta, autamme sinut eteenpäin.Apua kansainvälisiin riitatilanteisiin

Myös kansainvälisissä kumppanuuksissa tai sopimusten tulkinnassa voit päätyä erimielisyyksiin, jotka vaativat riidanratkaisua. Hedman Partnersilla olemme tottuneet toimimaan globaalisti, ja verkostomme kautta löydät luotettavan paikallisen kumppanin ympäri maailmaa. Mikäli kaipaat juridista apua maan rajat ylittävissä riitatilanteissa, saat meiltä asiantuntevan palvelun oikeisiin toimiin ryhtymiseksi.Kannattaako haastaa vai neuvotella?

Riidanratkaisu tuomioistuimessa tai välimiesoikeudessa sitoo yrityksen resursseja prosessin hoitamiseen usein pitkäksi aikaa ja saattaa olla taloudellisti raskasta. Siksi on tärkeää jo riidan alkuvaiheessa selvittää, onko oikeudessa riiteleminen järkevää, vai olisiko parempi edetä neuvottelemalla. Saat meiltä arvion parhaasta menettelytavasta riidassasi ja autamme sinua saamaan mahdollisimman suuren osan omista vaatimuksistasi tilanteessa läpi.Riidanratkaisu: miksi valita avuksi Hedman Partners?

Riidanratkaisu ja oikeudenkäynti kestävät pahimmillaan vuosia. Riidanratkaisu voi viedä omistajan yöunet sekä syödä valtavasti yrityksen resursseja. Kauhukuvia on kuitenkin turha luoda. Meidän tehtävämme on auttaa sinua ottamaan tilanne haltuun ja minimoida riskit.

Hedman Partnersilla olemme kouliintuneet yritysasiakkaidemme riitatilanteiden ratkaisemiseen. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme perustuvat asiakkaan edun ajamiseen tilanteessa kuin tilanteessa: emme esimerkiksi koskaan suosittele riitelemistä, ellei se ole asiakkaan kokonaisedun mukaista. Olemme avoimia kustannuksista ja noudatamme muutenkin läpinäkyvää palvelumallia asiakkaidemme kanssa.

Etenkin riitatilanteissa on tärkeää, että tukenasi on pätevä ja kokenut juristi, sillä kyse on oman liiketoimintasi suojelemisesta. Mikäli yritystäsi kohtaa riitatilanne, autamme sen ratkaisemisessa mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Osaamme sopia vaativatkin konfliktitilanteet oman etusi kannalta parhaalla tavalla. Riidanratkaisun lisäksi palveluumme kuuluvat päätöksen täytäntöönpano sekä Suomessa että ulkomailla. Et jää riidanratkaisun jälkeenkään yksin.

Riidanratkaisu - ota yhteyttä

Autamme sinua tekemään fiksuja päätöksiä liiketoimintasi kannalta vaikeissakin tilanteissa. Mikäli kaipaat apua riidanratkaisuun, saat meistä businesslähtöisen kumppanin. Puolustamme ja ajamme etuasi 50 vuoden kokemuksella. Ongelmatilanteissa nopeus on valttia, joten älä epäröi kysyä meiltä lisää. Selvitetään yhdessä sinulle sopivin etenemistapa.

Asianajajistamme muun muassa partnerimme Jyrki Mustonen on erikoistunut liikejuridiikkaan, yritysjärjestelyihin sekä riidanratkaisuun. Meiltä löytyy kokemusta haastavienkin riitatilanteiden ratkomisesta.

Jätä meille viesti tai soita. Ensimmäinen kartoituspuhelu on sinulle maksuton.

envelopephone-handsetcrosschevron-down