Ota yhteyttä

Liikejuridiikkaan erikoistunut Asianajotoimisto Hedman Partners Oy hakee palvelukseensa oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään osa-aikaisesti monipuolisessa ja laajassa toimenkuvassa liikejuridiikan ja omistajayrittäjien asioiden hoidon parissa. Mikäli olet neuvottelutaitoinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen – jatka lukemista ja hae heti – etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Harjoittelijana pääset työskentelemään monipuolisten työtehtävien parissa ja työtehtävien vaativuus nousee asteittain osaamisesi ja kokemuksesi karttuessa. Työtehtävissä avustat asianajajia, olet mukana laatimassa juridisia asiakirjoja, teet tiedonhakua, käännöksiä ja selvitystyötä. Työtehtäviin kuuluvat myös erilaiset toimiston juoksevat asiat ja lähettitehtävät, neuvottelutiloistamme huolehtiminen, toimistomme vastaanotossa tuuraaminen sekä erilaiset asiakaspalvelutehtävät.

Tehtävässä edellytetään

  • olet 2. tai 3. vuosikurssin oikeustieteen opiskelija;
  • hallitset suomen ja englannin kielen sujuvasti (muu kielitaito kuten ruotsin kieli katsotaan eduksi);
  • olet oma-aloitteinen, tarkka ja tunnollinen sekä sinulla on reipas ja joustava ote tehtävistä riippumatta;
  • olet käytettävissä 2–3 päivää viikossa

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän mutkattomassa työyhteisössä monipuolisen asiakaskunnan parissa, kilpailukykyiset edut sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa alan asiantuntijaksi oman osaamisen, kiinnostuneisuuden ja asenteen mukaan.

Pyydämme ystävällisesti toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteella: katlin.takala@hedmanpartners.fi  15.1.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Ajankohtaista nyt

envelopephone-handsetcrosschevron-downarrow-leftarrow-right